Відбувається набір учасників в гільдію

Відбувається набір учасників в гільдію до нової ліги і надалі.
Середній вік людей у нас в гільдіі 30 років, також є учасники які молодше 20, та старші 50. В нашій гільді присутні люди з різних країн. Вік нашої гільдії більш ніж 3 роки, а стаж гри в ПоЄ деяких учасників більше п'яти років, також є новачки які, ще не сильно розуміються на грі. Граємо ми на софткорЛізі, також приймаємо участь в івентах на інших лігах. Чому наче не молодий колектив, а набираємо людей?
Перше це війна, вона посварила між собою багато людей, у деяких зник час для гри, у когось бажання або можливість, також з часом всі ігри набридають і навіть така гра як ПоЄ може набриднути.


Кого ми приймаємо і хто нам потрібен.
В першу чергу нам потрібні приятелі з якими приємно спілкуватися, та грати разом в гру. Новачки які приєднаються до нас отримають приятелів, допомогу по грі і всім ії аспектам, а люди які розуміються на грі можливо знайдуть для себе команду з якою вони будуть заробляти міррори.
У нас є неприпустимим нечестна гра будь-які методи скаму ми проти того, щоб дурити інших гравців навіть на частинку Алхімки.


Що потрібно від вас як від участника нашої гільдії:

1. Онлайн в грі на старті нових ліг (чим довше ви можете перебувати онлайн тим краще)

2. Мати Discord, мікрофон, та можливість розмовляти (це не означає, що потрібно бути 100% часу онлайн і постійно аби що говорити)

3. Бути вічливим, та доброзичлевим гравцем.


Вступити до нас легко відправте мені приватне повідомлення тут, Discord чи просто під цьою темою, потім з вами з'яжемося, поговоримо і прийдемо згоди.

В повідомленні напишіть про себе:

свій вік
своє ім'я
досвід гри
приблизно скільки часу в добі ти можеш грати в ПоЄ



Наш Discord:
https://discord.gg/KfJ5FwhSTU



P.S. Звичайно ми проти террористів, любої допомоги їм чи виправдовування.
Последняя редакция: XoMaFuck0ff. Время: 17 марта 2023 г., 15:11:49
Last bumped15 февр. 2024 г., 13:53:54
Приєднуйтесь,гільдія-вогонь!

Пожаловаться на запись форума

Пожаловаться на учетную запись:

Тип жалобы

Дополнительная информация