Відкрито набір до спільноти Path of Cossacks UA +Discord
Нема на світі України,
Немає другого Дніпра, А ви претеся на чужину Шукати доброго добра, Добра святого. Волі! волі! Братерства братнього! Найшли, Несли, несли з чужого поля І в Україну принесли Великих слов велику силу, Та й більш нічого. Кричите, Що Бог создав вас не на те, Щоб ви неправді поклонились!.. І хилитесь, як і хилились! І знову шкуру дерете З братів незрящих, гречкосіїв, І сонця-правди дозрівать В німецькі землі, не чужії, Претеся знову!.. Якби взять І всю мізерію з собою, Дідами крадене добро, Тойді оставсь би сиротою З святими горами Дніпро! |
|
привет а я пукнул хахаха
хы) |
|
UP
|
|
Любов варта всього –
варта болю твого, варта твоїх розлук, варта відрази й мук, псячого злого виття, шаленства та милосердь. Варта навіть життя. Не кажучи вже про смерть. |
|
спини мене отямся і отям
така любов буває раз в ніколи вона ж промчить над зламаним життям за нею ж будуть бігти видноколи вона ж порве нам спокій до струни вона ж слова поспалює вустами спини мене спини і схамени ще поки можу думати востаннє ще поки можу, але вже не можу настала черга й на мою зорю чи біля тебе душу відморожу чи біля тебе полум'ям згорю. |
|
Жека, Apolomir_
20 лет Харьков Начинал с лиги Легион. 700+ часов |
|
" Вітаю у рядах! |
|
Долучайтеся!
|
|
Віталій, Jowield077
30 років Місто Черкаси Мій старт гри від оновлення Кража. 50 годин |
|
Юра, COCKA_COCUCKA
27, місто Львів софтовичок-новачок, 1ий раз вбивав убер боссів у лізі - Город :) invite me please <3 |
|