Серверы PoE 1 PC перезагружаются сейчас. Работа будет восстановлена примерно через .Серверы PoE 1 Xbox перезагружаются сейчас. Работа будет восстановлена примерно через .Серверы PoE 1 Sony перезагружаются сейчас. Работа будет восстановлена примерно через .Серверы PoE 2 перезагружаются сейчас. Работа будет восстановлена примерно через .
Серверы PoE 1 Xbox находятся на техобслуживании. Некоторые функции будут недоступны.Серверы PoE 1 Sony находятся на техобслуживании. Некоторые функции будут недоступны.Серверы PoE 2 находятся на техобслуживании. Некоторые функции будут недоступны.
Path of Exile 2 - Patch 0.1.1 Patch Note Preview
WWWWWWW
|
![]() |
PLEASE!! Still need larger text size for PS5! My eyes are burning! 😭😭
|
![]() |
Shockwave totems do not work post patch.
|
![]() |
The targeting with a crossbow is completely broken on controller when surrounded by enemies.
Последняя редакция: PapaPoopsie#7489. Время: 16 янв. 2025 г., 17:51:46
|
![]() |
FIX THE CRIMSON COUTURE VEST PLEASE
|
![]() |
Loot filters still not working on console
|
![]() |
Great patch, but now console isn't showing if item modifiers are prefixes or suffixes, and the mod tiers no longer show tier level.
|
![]() |
Can’t believe (well I can) you guys NERFED warriors!! Totem builds are cooked!!! Lmao you guys hate melee so much it’s insane!!! Less move speed less defences less attack speed and now totems are drilled into the ground hahahahaha wow dude!! Just take the class out if you hate it so much!
|
![]() |
XBOX: I can't see item property tier.
|
![]() |
Item filtr not working on PS5
Последняя редакция: Exiti_79#6292. Время: 16 янв. 2025 г., 17:43:07
|
![]() |